Technische Ploeg

De Technische Ploeg zijn onze manusjes van alles. Tijdens het kamp zorgen ze voor onze infrastructuur en logistieke ondersteuning. Ook tijdens het jaar staan ze klaar om een technisch hart onder de riem te stieken.

TP

Bernard Dhooghe

Geboortedatum: 9 maart 1996
Beroep/studies: Service technieker
Afdelingen: Keti's - Pinkels - Aspi's - Rakwi's
Hobby's: Oudleiding Chiro Waarshoot
Waarom ben ik TP bij Chiro Waarschoot?:

Na vele prachtige jaren als lid en leiding in de Chiro was het
enkele jaren geleden tijd om een stapje terug te zetten en de Chiro een iets minder prominente rol in mijn leven te laten vervullen. Het eerste kamp nadat ik gestopt was als leiding vond ik het natuurlijk erg jammer dat ik niet meer mee kon, maar door toevallige omstandigheden werd er aan Herman en mezelf gevraagd om even langs te komen. We vonden het geweldig om nog eens op kamp te zijn maar wouden ons ook zeker nuttig bezighouden, dus we begonnen allerlei kleine taakjes te doen die de leiding of de koks er anders tussendoor moesten bijnemen. Het idee werd geopperd om een vast ploegje mee te nemen, en sindsdien ben ik erg blij dat ik elk jaar mee kan op kamp om de leden, leiding en koks te ondersteunen en deel uit te maken van de 10 tofste dagen van het jaar!

Herman Poelman

Geboortedatum: 30 april 1996
Beroep/studies: Landmeter
Afdelingen: Pinkels - Tito's - Aspi's - Keti's
Hobby's: Oudleiding Chiro Waarschoot
Waarom ben ik TP bij Chiro Waarschoot?:
Na van kleins af aan prachtige jaren in de Chiro beleefd te hebben is het sowieso met pijn in het hart maar met een vat vol herinneringen dat een Chirocarrière beëindigd wordt. Gelukkig val je als oud-leiding van Chiro Waarschoot niet in een zwart gat en zijn er nog voldoende activiteiten op ieders tempo en naar ieders enthousiasme bij de WOL'ekes (Waarschootse oud-leiding van de Chiro). Maar het summum van elk Chirojaar, het zomerkamp, is voorgoed gepasseerd...Het eerste kamp na mijn afscheid van Chiro Waarschoot werd mij echter gevraagd als ik even kon langskomen op kamp om een klein akkefietje op te lossen. Om de lange rit niet alleen te moeten maken ben ik vervolgens samen met Bernard met volle goesting in de auto gestapt richting de Ardennen. Daar aangekomen konden wij onze tijd heel nuttig besteden aan allerlei kleine ondersteunende taakjes waar de leiding minder tijd voor had aangezien deze volop bezig waren met het animeren van de leden. Zouden zo'n paar extra handen op kamp niet altijd nuttig zijn? En zo werd de technische ploeg, of kortweg TP, geboren en kan ik nog enkele extra mooie jaren aan mijn Chirocarrière breien.