Wie? Wat? Waar?

Wat?
Chiro Waarschoot

Wanneer?
Elke zondag van 14u tot 18u

Wie?
Iedereen vanaf de derde kleuterklas

Waar?
Oostmoer 2D
9950 Waarschoot

Lidgeld?
Het lidgeld voor een jaar bedraagt €35.

Hoe?

Iedereen is vrij om eens te proberen of de Chiro iets voor hem/haar is. Na enkele keren proberen kan je inschrijven via het inschrijvingsformulier waarna we vragen het lidgeld te betalen. Zo ben je zeker van een volledig jaar plezier.

Wat is Chiro?

De Chiro is de grootste jeugdbeweging van Vlaanderen en België. Ze bestaat uit een kleine duizend groepen en een regionale en Vlaamse structuur die die groepen ondersteunt.

De Chirogroepen brengen kinderen en jongeren in hun vrije tijd samen, zonder onderscheid. Via spel laten we hen ervaringen opdoen, leren we hen samenleven en bieden we hen een kijk op zichzelf en op de wereld.

Chiro Waarschoot

Verveel jij je op zondagmiddag ook altijd? Ben je het beu om elke keer weer op familiebezoek te gaan? Dan is Chiro Waarschoot zeker iets voor jou. Bij ons amuseer je je rot met leeftijdsgenoten en andere vrienden.

De jongste afdelingen leven zich uit in de leukste spelletjes, bouwen een te gek kamp of doen het rustiger aan met een toffe knutsel- of kookactiviteit. De oudere afdelingen gaan dan weer op tocht, of gaan helemaal op in een reusachtig spel.

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Wil je eens komen kijken wat Chiro eigenlijk is? Kom op zondag gewoon eens naar ons Chiroplein (Oostmoer 2D, 9950 Waarschoot). Je ouders kunnen dan ook meteen kennis maken met de leiding.

En voor we het vergeten: de Chiro start om 14u en eindigt om 18u.

Als jij of je ouders nog verdere vragen hebben kunnen jullie terecht bij:

Groepsleiding Louis De Dapper (0468/41.23.08) & Bente Rowland (0468/16.92.11)

Tot Chiro!

Kledij

Een Chiro-uniform is bij ons verplicht vanaf de Rakwi's. Hieronder verstaan wij een Chirorok of -broek en een T-shirt.

Ons blauwe Chiro Waarschoot T-shirt en topje kan je bij ons voor of na de werking verkrijgen (1 voor € 10, vanaf het 2de € 8) alsook de kousen in de afdelingskleuren (€ 4 per paar). Sinds kort kan je ook ons eigen fluovestje kopen voor de democratische prijs van € 8.

Broeken, rokken, hemden en heel wat meer vind je in de Banier. Hier kan je tegenwoordig ook online bestellen en thuis laten afleveren.

Zoals je wel al weet verzamelen we op Chiro Waarschoot ook tweedehandskledij. Deze verkopen we dan door voor een klein prijsje. Al wie nog een te kleine Chirobroek, Chirorok, hemd of trui in zijn kast heeft liggen kan deze voor of na de Chiro afgeven.

Meer info kan je vinden in de brief of je kan het ons altijd vragen op de Chiro natuurlijk.

Groetjes

Het kledijteam

Norah, Amelie en Felicia

Verhuur

Sinds enkele jaren worden er in Waarschoot geen Chirolokalen meer verhuurd.

Materiaal is in bepaalde gevallen wel nog te huur.

Voorlopig verwijzen we u dan ook voor verdere informatie door naar de verantwoordelijken voor het verhuur:

- Arne Temmerman: 0472/06.58.44

- Brent Swankaert: 0483/63.43.95

- Senne Timbreur: 0497/57.40.75

- Jelle Boelens: 0472/03.47.71

U kunt ons ook bereiken via: verhuur@chirowaarschoot.be