SMULLIE@ChiroWaarschoot

03-03-2024

Beste Chirosympathisanten,

Wegens de verbouwingen van de Kring kan ons Smulfestijn jammer genoeg niet doorgaan zoals we het gewoon zijn. Als leidingsploeg hebben wij een alternatief voorzien, namelijk Smulbar!

Op zaterdag 30 maart, vanaf 16u00, verkopen wij potten met onze gekende stoverij, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Voor de veggie's voorzien we vegetarische balletjes in tomatensaus! Deze 4 overheerlijke gerechtjes zijn verkrijgbaar in potten van 1 kilo, tegen de democratische prijs van 17 euro. Alle sauzen worden dat weekend vers gemaakt door ons eigen koksteam, waardoor je de potten dus perfect kan invriezen om er nog weken later van te genieten! Ook verkopen wij zakken verse frietjes van 1 kilo voor 5 euro om de maaltijd helemaal af te maken!

We werken enkel met bestellingen. Bestellen kan via het formulier op onze website door te klikken op onderstaande link.
https://smulbar.chirowaarschoot.be

Het blijft niet enkel bij het afhalen van je bestelling. Ook op de Chiro is er namelijk een heleboel te beleven voor zowel jong als oud. We hebben een springkasteel, leuke films, volksspelen, knutselen waarbij hapjes en drankjes zeker niet mogen ontbreken. Laat dit zeker niet aan je voorbijgaan.

Op deze manier willen we jullie toch nog laten genieten van ons heerlijk smulfestijn!

De leidingsploeg van Chiro Waarschoot